Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، امیر سرتیپ خواجه‌فرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، صبح امروز در مراسم رونمایی از هواپیمای ترابری سبک «سیمرغ» که با حضور امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیران و مسؤولان وزارت دفاع در شرکت صنایع هواپیما سازی ایران (هسا) اصفهان برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: هواپیمای ترابری سبک « سیمرغ» به منظور رفع نیاز حمل بارهای سبک تا سقف ۶ تن طراحی و ساخته شده است که قابلیت و مزیت‌هایی را برای ناوگان ترابری هوایی کشور به ارمغان خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توانایی انجام مأموریت‌های هواپیمای ترابری «سیمرغ» در حوزه تجاری و ترابری، نظامی، امدادرسانی در حوادث غیر مترقبه و انجام مأموریت‌های تاکتیکی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و نیاز کشور، این هواپیما با تکیه بر ظرفیت‌های بومی علمی، باز طراحی و به دست متخصصان دفاعی در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده است.

خواجه‌فرد با بیان اینکه در چند سال اخیر تحقیقات گسترده‌ای در زمینه طراحی، تولید و رفع نواقص هواپیمای ترابری سیمرغ  به انجام رسیده است، ادامه داد: تحریم‌ها، تهدیدها، کرونا و موانع طراحی در ساخت قطعات های تِک به هیچ وجه خللی در عزم راسخ متخصصان هوایی در تحقق شعار« ما می‌توانیم» ایجاد نکرد و امروز به برکت خون شهیدان و جانفشانی دست اندرکاران حوزه دفاعی، شاهد یک محصول توانمند بومی در کشور هستیم.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه هواپیمای ترابری سبک « سیمرغ» مراحل طراحی، ساخت و مونتاژ خود را پشت سر گذاشته و به زودی شاهد آزمون‌های پروازی خود را انجام خواهد داد، گفت: بعد از تست‌های تاکسی، خزش روی باند با سرعت‌های متنوع و پشت سر گذاشتن استانداردهای مقررات بین‌المللی، پرواز موفق هواپیمای ترابری سبک سیمرغ را شاهد خواهیم بود.

وی هواپیمای ترابری سبک سیمرغ را پرنده ای با قبلیت های چندگانه و مجهز به درب رمپ عقب ویژه حمل بار و تحهیزات  عنوان کرد و افزود: حمل خودروهای سبک، امداد رسانی،حمل انواع موتور هواپیما چابکی با سرعت و شعاع پروازی مناسب از دیگر ویژگی های این پرنده است.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع طراحی جدید هواپیمای سیمرغ را تحت الزامات و قانون‌های بین‌المللی هوانوردی عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های علمی داخلی از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان در این پروژه منجر به ساخت ۳۰ هزار قطعه و سامانه هوایی، طراحی و ساخت پیکچرهای پیچیده و بزرگ مونتاژی، طراحی و ساخت سامانه‌های تست و آزمون و تدوین بیش از هزار جلد مستندات طراحی شده  است که این موضوع  دستاوردهای قابل توجهی برای ارتقا و پیشرفت صنعت کشور به ارمغان خواهد آورد.

وی با بیان اینکه  تولید این هواپیما  نیاز کشور در حوزه ترابری هوایی را برطرف خواهد کرد افزود: در این خصوص پروژه هواپیمایی ترابری سبک سیمرغ نه تنها ۱۰ هزار اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایحاد کرده است؛ بلکه در پس این اشتغالزایی از خروج مبالغ هنگفت ارزی نیز جلوگیری کرده است.

خواجه‌فرد با بیان اینکه «طراحی و ساخت هواپیمای ترابری سیمرغ زمینه‌ساز مشارکت‌های بین‌المللی خواهد بود، گفت: تولید این هواپیما بستر طراحی و ساخت بومی هواپیماهای ترابری با تناژ بالا و همچنین مسافربری را ایجاد خواهد کرد.

مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان آمادگی تولید انبوه هواپیمای ترابری سبک در مجموعه سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع خاطرنشان ساخت: این اقدام با درخواست و سفارش سازمان هواپیمایی کشوری، وزارت راه و شهرسازی ، معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، وزارت صمت و پیگیری مجلس محترم شورای اسلامی در بخش حمایت از پروژه‌های ملی کلان،  قطعا قابل تحقق و اجرا  خواهد بود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۸/

منبع: فارس

کلیدواژه: هسا هواپیماسازی سیمرغ طراحی و ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند

آلمان، یکی از کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که قصد دارد با ارسال سامانه راداری پیشرفته بیشتری به اوکراین، سیستم پدافند هوایی آن را تقویت کند، این در حالی است که ناظران بین‌المللی و برخی سیاستمداران اروپایی نسبت به مداخله هرچه بیشتر نظامی کشورهای ناتو در این جنگ ابراز نگرانی کرده و نسبت به آن بشدت هشدار می‌دهند.

به گزارش ایرنا از تارنمای هفته نامه نیوزویک، آلمان برای تقویت توانایی پدافند هوایی اوکراین که با حملات مکرر موشکی و پهپادی روسیه مواجه است، سامانه (هشدار) راداری «‌TRML-۴D‌» را به آن کشور ارسال می‌کند.

بنابراین گزارش، مدیرعامل شرکت آلمانی «‌هِنزهلدت» (HENSOLDT) دراین باره به نیوزویک گفت که قرار است این شرکت تا پایان سال جاری میلادی برای تقویت سامانه پدافند هوایی اوکراین بعنوان بخشی از کمک های ۱۰۰ میلیون یورویی (۱۰۷ میلیون دلاری) برلین به کی یف، شش دستگاه رادار TRML-۴D به آن کشور ارسال کند.

وی گفت که این رادارها توانایی شناسایی و رهگیری پهپادها، موشک ها و هواپیماهایی که در سطح پایین پرواز می کنند از جمله بالگردها را تا شعاع ۱۶۰ مایلی را دارند.

نیوزویک در ادامه افزود: بنابر آمارهای دولتی، آلمان تاکنون هشت دستگاه از این نوع رادارها را به اوکراین ارسال کرده و علاوه بر آن یک دستگاه دیگر نیز در مورخ ۲۹ آوریل در قالب بخشی از کمک های نظامی برلین به کی‌یف فرستاده است، این درحالی است که دولت این کشور اعلام کرده که به زودی سامانه پدافند هوایی پاتریوت دیگری را به اوکراین خواهد فرستاد.
طبق این گزارش، اولاف شولتز صدر اعظم آلمان با وجود کمک های کشورش به اوکراین از دادن موشک های تاروس به این کشور خودداری می کند این درحالی است که دولت اوکراین به شدت نیازمند آنها است. شولتس معتقد است که تحویل تاروس به اوکراین موجب می شود کشورش به نوعی بیشتر درگیر این جنگ شود.
سامانه راداری آلمانی TRML-۴D که یک سامانه هشدار پدافندی هوایی است قادر است هر شئی پرنده‌ای از کف (صفر) تا ارتفاع ۴۰ کیلومتری را در میدان دیدی به شعاع ۴۰ تا ۲۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ادعای اوکراین : ۱۵ پهپاد «شاهد» ساخت ایران را منهدم کردیم سرنگونی 4 جنگنده اوکراینی توسط روسیه اوکراین : ۱۵ پهپاد « شاهد » ساخت ایران را منهدم کردیم

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده